CoinGecko's Strategische Overname van Zash

22 november 2023

CoinGecko, een prominente crypto dataaggregator, heeft onlangs Zash overgenomen, een startup gespecialiseerd inNFT-data-infrastructuur. Deze overname stelt CoinGecko in staat zijn API-aanboduit te breiden door geïndexeerde NFT-data te integreren, waardoor gebruikerstoegang krijgen tot een rijkere set aan crypto-informatie.

Zash: Een Unieke Speler in NFT Data

Zash, opgericht in 2021, biedt geavanceerdeNFT-data die metadata, historische handelsgegevens en leendata van NFT's omvat.Hun technologie bestrijkt data van 87 unieke marktplaatsen en diverseblockchain-netwerken zoals Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain, Solana enBitcoin Ordinals. De integratie van Zash's data binnen CoinGecko's API isgepland voor het tweede kwartaal van 2024.

Toekomstvisie en Industrie-impact

De acquisitie past binnen CoinGecko's visieom een uitgebreide databron te zijn binnen de crypto-wereld, inclusief zowelfungibele als niet-fungibele tokens. De oprichters van Zash hebben hunenthousiasme geuit over deze stap en zien het als een kans om wereldwijd waardete creëren binnen de NFT- en crypto-industrieën.

Ondanks de recente neergang in deNFT-markt, blijft CoinGecko optimistisch over de toekomst en potentie vanNFT's. De integratie van Zash's data zal CoinGecko gebruikers voorzien vangedetailleerdere inzichten en draagt bij aan een beter begrip en transparantiebinnen de NFT-markt.

Deze overname markeert een significantestap voor CoinGecko in het versterken van zijn positie als leidendedata-aggregator en toont het bedrijf's toewijding aan het bieden vanwaardevolle en accurate data binnen de snel evoluerende digitale activamarkt.

Ontdek meer van onze artikelen

Verdiep je in het laatste nieuws